Nagykállóban helyére került az alapkő

A kállóiak és a környékbeliek számára emlékezetes dátum marad a 2024. április 26. Ekkor rendezték Kállai Kettős rendezvény-konferencia- és szabadidőközpont ünnepélyes alapkőletételét.

Az igazán ünnepélyes esemény ráhangolásaként helyi énekeseket hallhattunk, majd színpadra lépett a 4 For Dance táncegyüttes. Ezt követően többen is beszédet mondtak. Így dr. Koncz Zsófia parlamenti államtitkár, energiaügyi miniszterhelyettes, dr. Simon Miklós országgyűlési képviselő, Seszták Oszkár a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Közgyűlés elnöke, Baracsi Endre a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Közgyűlés alelnöke, Horváth Tibor Nagykálló polgármestere és Virágos Sándor a Nagykállói Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezetője.

A beszédek után kállói táncosoké volt a dobogó, majd helyére került az alapkőletételeknél elmaradhatatlan időkapszula és az alapkő megszentelése sem maradhatott el. A „KE-VÍZ 21” zRt. képviseletében Hajzer Gábor vállalkozási igazgató volt részese az időkapszula elhelyezésének, mellette Héver Gábor projektvezető és Kazuska Sándor építésvezető is részt vettek az ünnepségen.

Aktuális híreink