Rólunk

Értéket építünk

Megrendelőink elégedettségét folyamatosan nyomon követjük annak érdekében, hogy hatékonyságunkat, versenyképességünket tovább tudjuk fejleszteni. A folyamatos fejlődés jegyében a változásokra lehetőségként, illetve kihívásként tekintünk.

Szolgáltatásaink

Út- és hídépítés
Mélyépítés
Magasépítés
Aszfaltgyártás

Értékeink

Minőség
Bizalom
Tisztesség
Elkötelezettség
Folyamatos fejlődés
Modern technológia

Küldetésünk

Elkötelezettek vagyunk a tevékenységünkhöz kapcsolódó megfelelési kötelezettségek betartása iránt, a változásokat figyelemmel kísérjük és rugalmasan reagálunk azokra.

"KE-VÍZ 21" zRt

Célunk

Munkáinkat kiemelkedő minőségben végezzük el a megrendelőink igényeinek figyelembevételével, hogy vezető szerepet töltsünk be régiónkban az építőipari kivitelezések területén.

Vállalásainkat alapos és körültekintő előkészítéssel, felelősségteljesen tesszük meg, mindig szem előtt tartva versenyképességünket és pénzügyi stabilitásunkat.

Tevékenységünk alapja a tisztesség, kiemelkedő figyelmet fordítunk valamennyi érintett fél bizalmának megnyerésére és fenntartására.

Minden egyes megbízásra kihívásként tekintünk, melynek érdekében a különböző szakterületre specializálódott irodáink egymással és partnereinkkel együttműködve hatékony és komplex megoldást nyújtanak.

Munkatársaink elkötelezettek a fejlesztések, a környezettudatos munkavégzés, a legújabb technológiai megoldások megismerésére a folyamatos képzés mellett.

Munkakapcsolataink során egyértelmű, határozott kommunikációt folytatunk munkatársainkkal és partnereinkkel.

Céljaink elérésére, értékeink megtartására elkötelezettséget vállalunk.

Többet szeretnél tudni?

Bemutatkozó videónk