Immár igazi körútja van Nyíregyházának

A „KE-VÍZ 21 „zRt. és a Zemplénkő 1,2 kilométer hosszú útszakaszt épített a megyeszékhely Érkert városrészében.

Történelmi jelentőségű beruházást adtak át december 12-én délelőtt Nyíregyházán. Az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) beruházásában lezárult projekt 2022 tavaszán startolt el. Ennek során a KE-VÍZ 21 Zrt. és a Zemplénkő Kft. kivitelezésében körbeért Nyíregyháza körútja. Miként arról a magyarepitok.hu nemrégiben beszámolt, ez átfogó fejlesztés volt: amellett, hogy a Huszár sort és a Móricz Zsigmond utcát érintő és a debreceni úti felüljáróig tartó, hozzávetőleg 1,2 kilométer hosszú szakaszon a meglévő 2×1 sávos részeket 2×2 sávosra bővítették több jelzőlámpás csomópontot alakítottak ki, gyalogos és kerékpárutat adtak át; valamint egy 423 négyzetméter pályafelületű; az Ér-patakon (VIII. számú főfolyás) átívelő hidat is építettek.

Az ünnepélyes átadáson előbb Pántya József, útfejlesztésekért felelős helyettes államtitkár, majd dr. Szabó Tünde, az Északkelet-magyarországi Gazdaságfejlesztési Zóna komplex fejlesztéséért felelős kormánybiztos, aztán dr. Vinnai Győző Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye országgyűlési képviselője, végül dr. Kovács Ferenc Nyíregyháza polgármestere méltatta a beruházást és annak jelentőségét a megyeszékhely és agglomerációja életében. Ezt követőn jött az ünnepélyes szalagátvágás.

Cégünket ifjabb Bencze Antal vezérigazgató-helyettes, Győri Zsolt, az út és hídépítési iroda vezetője, Raska István projektvezető és Győri Dániel építésvezető képviselte az ünnepélyes átadón.

Aktuális híreink

Jegesmedvék, pingvinek és kaland folyó

Köszönet a Nyíregyházi Állatparknak a fantasztikus élményért. Nagy élményben volt részünk Gajdos László jóvoltából. A Nyíregyháza Állatpark igazgatója csütörtökön lehetőséget biztosított dolgozóinknak, hogy a hivatalos

Tovább olvasok »

A magyar építőipar szolgálatában

Könyv készült dr. Kerekes Imre életéről és munkásságáról. Magas szakmai felkészültség, racionális döntési képesség, empátia, pontosság, következetesség, igazságosság. Még sorolhatnánk azokat a jelzőket, amelyekkel egy

Tovább olvasok »