Bencze Antal vezérigazgató a Magyar Érdemrend Lovagkeresztje kitüntetést vehette át

„Valamennyi dolgozónknak gratulálok és köszönöm a munkáját!” – hangsúlyozta ki Bencze Antal.

Fónagy János (balra) adta át a kitüntetést
Fónagy János (balra) adta át a kitüntetést Fotó Nemzetgazdasági :minisztérium

Rangos elismerésben részesült a napokban vezérigazgatónk. Magyarország Köztársasági Elnöke a nyírségi régióban meghatározó, magyar tulajdonú családi cég vezetőjeként évtizedeken át nagy szakmai alázattal végzett munkája, valamint Nyíregyháza térségének kulturális és társadalmi életét sokoldalúan támogató tevékenysége elismeréseként a Magyar Érdemrend Lovagkeresztje kitüntetést adományozta Bencze Antalnak, a KE-VÍZ 21 Építőipari Zrt. vezérigazgatójának.

Az elismerést Bencze Antal 2024. március 14-én vette át Fónagy Jánostól, a Nemzetgazdasági Minisztérium parlamenti államtitkárától. Ez a kitüntetés fő helyre került abban a vitrinben, amelyben ott van már az 1994-ben kapott Inczédi György életműdíj, és az Év Vállalkozója elismerés.

– Ugyan a rangos elismerést én kaptam, ám ez nem csak az én érdemem – hangsúlyozta ki vezérigazgatónk a díjátadását követő ünnepi vacsorán. – Emögött ott van valamennyi dolgozónk munkájának elismerése. Valamennyi projektvezető, építésvezető, irodavezető, gépkezelő vagy szakmunkás lelkiismeretes, jó munkája benne van. Mindenkié, aki bármilyen beosztásban dolgozik, vagy dolgozott a cégünknél. Több mint három évtizedes tevékenységünk, kemény és eredményes esztendők vannak mögöttünk és úgy vélem miként eddig is, a cég valamennyi dolgozója mindent megtesz majd azért, hogy ez továbbra is így legyen.

– A kihívások, az elvárások egyre nagyobbak ezeknek csak maximális odaadással, megfelelő szakmai és emberi tulajdonságokkal felvértezve lehet megfelelni. Miként eddig is, a legfontosabb szempont a minőség és megbízhatóság kell hogy legyen, hiszen ez nyújt megfelelő garanciát a megrendelőinknek. Ebből nem szabad engednünk és erre nem csak az elismerés kötelez bennünket, hanem cégünk hitvallása. Így válhattunk a régió egyik meghatározó cégévé.

– Még egyszer gratulálok és megköszönöm valamennyi dolgozónknak kemény és áldozatos munkáját – mondta vezérigazgatónk!

Íme a Magyar Érdemrend Lovagkeresztje

Aktuális híreink