Szoros és bizalomra épülő együttműködésre van szükség

Héver Gábor
Héver Gábor

Remélhetőleg az időjárás kedvező lesz és a terveknek megfelelően haladhat a munka a nyíregyházi autóbusztelephely építésén. A nagyszabású beruházásról ismét beszámolt a magyarepitok.hu.

A cikkből kiderül, hogy az iroda- és portaépületekben zajlanak a szakipari munkák, illetve – az időjárási viszonyok figyelembevételével – folyamatosan készül a homlokzati felületképzés. A javítócsarnok épületében is már a belső szakipari munkákat végzik.

– Az autóbusz telephely kivitelezése során olyan komplett rendszer kiépítése a feladatunk, amely kapcsolódik az üzemeltető folyamatosan fejlesztett informatikai és vállalat irányítási rendszeréhez. Emiatt a vizsgasori eszközök és a műhely felszerelések, valamint egyéb eszközök beépítésével kapcsolatban szoros és bizalomra épülő együttműködés szükséges a projektben résztvevő szakemberek között. – nyilatkozta a cikkben Héver Gábor projektvezető.

A teljes cikk itt olvasható:  https://magyarepitok.hu/vizgazdalkodas/2023/01/kulonleges-kihivas-igy-epul-nyiregyhaza-uj-autobusz-telephelye

A javítócsarnok épületében is már a belső szakipari munkákat végzik. Fotók: magyarepitok.hu/Erdei Mihály

Aktuális híreink