Szalagvágás a Jégvilág bejáratánál

Mezősi Marina projektvezetőt is jutalmazták hazánk legnagyobb szabadtéri állatparkja legújabb attrakciójának ünnepélyes átadásán.

Nagy nap a pénteki a Nyíregyházi Állatpark életében. Ekkor adták át ünnepélyesen a párját ritkító attrakciót, a Jégvilágot. Az ünnepélyes átadón beszédet mondott Gajdos László, az állatpark igazgatója, Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere, Papp Endre, az Európai Állatkertek és Akváriumok Szövetségének elnöke, Stephan Hering-Hagenbeck, a schönbrunni állatkert főigazgatója, valamint Ovádi Péter, az állatvédelmi cselekvési terv kidolgozásáért és végrehajtásáért felelős kormánybiztos.

Cégünket Bencze Antal vezérigazgató-helyettes, Bencze Gábor, az út és hídépítési iroda igazgatója, Lóránt Éva, a vállalkozási iroda vezetője, Borbély Norbert, a magasépítési iroda termelési főmérnöke, Mezősi Marina projektvezető, Titz Richárd építésvezető és Bencze Béni, az út és hídépítő iroda munkatársa képviselte.

Az ünnepi beszédeket követően a Jégvilág bejárata előtt jött az átadásoknál elmaradhatatlan szalagátvágás, majd Gajdos László kalauzolta el a meghívottakat a párját ritkító Jégvilágban. Az igazgató megjutalmazta az arra érdemeseket, így projektvezetőnket Mezősi Marinát is. A szabadtéri programot kissé lerövidítette a szemerkélő eső, a bátrabbak viszont kipróbálták a kalandos vízi utat. Az ünnepélyes program a Hotel Pangea ünnepi ebédjével zárult.

Fotók: szon.hu és keviz.hu

Az ünnepélyes átadásról a magyarepitok.hu is beszámolt, a cikk itt olvasható: https://magyarepitok.hu/aktualis/2024/05/kulonleges-projektelemekkel-epult-meg-a-nyiregyhazi-allatpark-uj-attrakcioja?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR0cakH0gLOzFCDQdUpmgIHVgZcwNS7IYBzi1D5caRXUIjekb4S5dW5GlCQ_aem_AaT9RERxdidPC1b3bwxTBzD11uQkaeWjTT_F1QF6LAU52FNd8oeHZDOf7sUs7lBdoX7hdMrsTjgyIKmu8IPXmdjO

Mezősi Marinát is megjutalmazták

Aktuális híreink

Jegesmedvék, pingvinek és kaland folyó

Köszönet a Nyíregyházi Állatparknak a fantasztikus élményért. Nagy élményben volt részünk Gajdos László jóvoltából. A Nyíregyháza Állatpark igazgatója csütörtökön lehetőséget biztosított dolgozóinknak, hogy a hivatalos

Tovább olvasok »