Kertvárosi véderdő, új fákkal, gyeppel és cserjékkel

Célegyenesébe fordult a nyíregyházi új busztelephely beruházása, hamarosan átadásra kerül a modern és esztétikus telephely. Miként arról már korábban beszámoltunk az alapkövet még 2022. májusban helyezték el az épülő nyíregyházi új busztelephelyen, de a Tiszavasvári úti barnamezős beruházás már korábban elkezdődött. A cél a közösségi közlekedés modernizálása.

Héver Gábor
Héver Gábor

Héver Gábor, a Ke-Víz 21. zRt. projektvezetője elmondta: A buszok elhelyezésére szolgáló parkoló végső burkolatot kapott, ami az épületeket illeti (javítócsarnok szerelőaknákkal, iroda és porta, hulladék tároló, töltőállomás, autonóm kerékpártároló) a szakipari munkák befejezés és a beüzemelések zajlanak.

A munkálatok megkezdésekor a talaj felső, humuszos rétegét összegyűjtöttük, a munkaterületen deponáltuk, majd teljes egészében visszaterítettük.

Az itt élők örömmel vehetik tudomásul, hogy a kertvárosi zöldterület véderdővel bővült, fákat ültetettünk. A munkálatok során gyepesítettünk 14 800 négyzetmétert, elültettünk 141 facsemetét és 2593 cserjét.

Aktuális híreink

Jegesmedvék, pingvinek és kaland folyó

Köszönet a Nyíregyházi Állatparknak a fantasztikus élményért. Nagy élményben volt részünk Gajdos László jóvoltából. A Nyíregyháza Állatpark igazgatója csütörtökön lehetőséget biztosított dolgozóinknak, hogy a hivatalos

Tovább olvasok »

A magyar építőipar szolgálatában

Könyv készült dr. Kerekes Imre életéről és munkásságáról. Magas szakmai felkészültség, racionális döntési képesség, empátia, pontosság, következetesség, igazságosság. Még sorolhatnánk azokat a jelzőket, amelyekkel egy

Tovább olvasok »