Nyíregyháza Nívódíjasa!

Ma nagy megtiszteltetés érte a „KE-VÍZ 21” zRt. kollektíváját. Nyíregyháza Megyei Jogú Város közgyűlése Nyíregyháza Város Nívódíja kitüntetést adományozta a „KE-VÍZ 21” zRt. – nek. A kitüntetést Dr. Kovács Ferenc polgármester adta át ifjabb Bencze Antal vezérigazgató-helyettesnek.

 

„ E mögött a rangos elismerés mögött több mint három évtizedes munka van. Mindenkinek gratulálok, igaz a díjat én vettem át, ám ez valamennyi dolgozónk elismerése, legyen az irodavezető, projektvezető, vagy gépkezelő. Kemény és eredményes évek állnak mögöttünk és mint eddig a jövőben is mindent megteszünk majd azért, hogy az egyre nagyobb kihívásoknak megfeleljünk.

Ez a nívódíj felelőséggel is jár, hiszen magasra tettük a mércét. Azért, hogy így maradjon elengedhetetlen, hogy szakmailag tovább képezzük magunkat, fejlődjünk egyénenként és kollektívaként egyaránt. Maximálisan összpontosítsunk arra, hogy a küldetésnyilatkozatunkban foglaltaknak megfelelően továbbra is elsődleges szempont legyen a minőség és megbízhatóság, ami garanciát nyújt a megrendelők számára.

Még egyszer gratulálok és köszönöm mindenkinek, akinek a munkája benne van ebben a rangos elismerésben” – osztotta meg gondolatait ifjabb Bencze Antal.

Ifjabb Bencze Antal (balra) dr. Kovács Ferenc polgármestertől vette át a kitüntető díjat

Minőség, Megbízhatóság!

Az elmúlt immáron több mint három évtized alatt egyre meghatározóbb szerepet játszik vármegyeszékhelyünk mindennapi életében a KE-VÍZ 21 zRt.  A fő tevékenységi köre a komplex mély- és magasépítés, illetve külön út – és hídépítési ágazat is működik saját aszfaltkeverő teleppel. A példaértékű családi vállalkozás városunk életét átszövi munkálataival. A mélyépítés több szegmensében, valamint a magasépítésben és az útépítésben is a céghez méltó nívójú munkái köszönnek vissza. Olyan immáron ikonikus nyíregyházi épületeket újított fel mint a vasútállomás, a Móricz Zsigmond Színház, a Szabadtéri Színpad és még sorolhatnánk.  A teljesség igénye nélkül említhetjük még a Jósa András Oktató kórház rekonstrukciós munkáit (kardiovasculáris központ, gyermekklinika, sebészeti tömb, szakrendelők és az új parkolólemez) vagy a Júlia fürdőt. Már csaknem egy évtizede használják a városlakók az általuk épített szennyvízhálózatot, melyhez szükséges szennyvíztisztitó telepek korszerűsítését is elvégezték.

A városi turisztikai életében kiemelkedő szerepet játszó Sóstógyógyfürdő arculatának kialakításában is döntő szerepe van a KE-VÍZ 21 zRt. – nek. A cég kivitelezésében készült nívódíjas Pangea Hotel, az európai mércével is színvonalas Állatparkban a Zöld Piramis, a Tarzan Ösvénye, az Indiaház és három ütemben részese a párját ritkító attrakciót jelentő Jégkorszak építésének. A Parkfürdő és az Élményfürdő melletti zenélő szökőkút párját ritkító attraktív látványosság, amely turisták ezreit vonzza. A csónakázó tó körüli terület felújítása mind a nyíregyházi központú cégnek köszönhető.

Az útépítés ágazat munkájának eredményeként készültek el a város közlekedését javító csomópontok, körforgalmak, a nyugati elkerülő út szakaszai. Számos belvárosi utca felújítása és építése, kerékpárutak kialakítása (Nyíregyháza-Tokaj között, Debreceni és Tünde utcai, Kállói úti és Kert utcai) mellett folyamatban van a nagykörút befejezését jelentő Huszár sor és Móricz Zsigmond út négysávosítása.

A KE-VÍZ 21 zRt. vezetése mindig fontosnak tartotta, hogy szerepet vállaljon a szűkebb és tágabb közösség életében. Mecénása a kultúrának, a sportnak, a tudománynak a civil szervezeteknek és az egyházaknak. Támogatója a VIDOR Fesztiválnak a nyíregyházi élsportnak, a szabadidős sportoknak és számos jótékonysági akció részese.

 A cég technikai felszereltsége magas színvonalú és folyamatosan fejlődik. A szakembergárda magas fokú szakképzettséggel és tapasztalattal rendelkezik. Közel kétszázan dolgoznak a KE-VÍZ 21 zRt-nél, ám az alvállalkozókkal együtt több száz családnak biztosít megélhetést.

A menedzsment számára fontos, hogy az alkalmazottai egészségesek, sportosak és kiegyensúlyozottak legyenek, ezekhez számos feltételt biztosít. Rendszeresen tartanak sportnapokat és egyéb csapatépítő rendezvényeket. Térítésmentes lehetőség van a rendszeres egészségmegőrző sportolásra. Ehhez kiváló feltételeket biztosít a Fight Klub Sportközpont.

A test edzése mellett nagy fontossággal bír az elme fejlesztése. Munkaidőben térítésmentesen lehet angol és német nyelvet tanulni. Ugyanilyen feltételek mellett lehet részt venni szakmai tanfolyamokon, illetve a cég által szervezett tréningeken, hiszen a személyes fejlődés záloga a cég eredményesebb működésének. Párját ritkító módon saját üzemi konyhában készül minden nap az ebéd, amelyhez igen kedvezményes jutnak hozzá nem csak az irodai dolgozók, hanem a fizikaiak is.

Idősebb Bencze Antal az első pillanattól tervezte, hogy a KE-VÍZ generációs céggé válik majd és tudatosan építette fel az utódlást. Az operatív munkában már nem vesz részt, a céget vezérigazgató helyettesként ifjabb Bencze Antal irányítja. Másik fia,  Bencze Gábor az út – és hídépítési ágazat vezetője. Idősebb Bencze Antal két unokája is a cégnél dolgozik és közben végzik egyetemi tanulmányaikat. A KE-Víz 21 zRt. küldetésnyilatkozata tükrözi a cég hitvallását: minőség és megbízhatóság, ami garanciát nyújt a megrendelők számára. Remélhetőleg ez még nagyon sokáig így is marad.

Aktuális híreink

Jegesmedvék, pingvinek és kaland folyó

Köszönet a Nyíregyházi Állatparknak a fantasztikus élményért. Nagy élményben volt részünk Gajdos László jóvoltából. A Nyíregyháza Állatpark igazgatója csütörtökön lehetőséget biztosított dolgozóinknak, hogy a hivatalos

Tovább olvasok »

A magyar építőipar szolgálatában

Könyv készült dr. Kerekes Imre életéről és munkásságáról. Magas szakmai felkészültség, racionális döntési képesség, empátia, pontosság, következetesség, igazságosság. Még sorolhatnánk azokat a jelzőket, amelyekkel egy

Tovább olvasok »