Ebben a 60 városban indul egészségügyi fejlesztés

Igen jelentős keretmegállapodás született az Állami Egészségügyi Ellátó Központ (ÁEEK) hatáskörébe utalt építési beruházások megvalósítására – derül ki a TED-en közzétett eredménytájékoztatóból.

Az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program (EFOP) és a Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Program (VEKOP) támogatásával megvalósuló kivitelezések összértéke nettó 28 milliárd 43 millió forint.

Az ÁEEK-en kívül hat intézmény szerepel az ajánlatkérők között, ezek:

  • a Szegedi Tudományegyetem,
  • a Debreceni Egyetem,
  • a Pécsi Tudományegyetem,
  • a Heim Pál Gyermekkórház,
  • a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház,
  • és a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház.

A hét részre szétosztott közbeszerzés szerint az ajánlatkérők fenntartásában működő egészségügyi intézmények részben felújításra kerülnek, hogy a szakmai célokhoz megfelelő infrastrukturális környezetet biztosítsanak, részben pedig új épületek, épületrészek kerülnek kialakításra.

Aktuális híreink

Jegesmedvék, pingvinek és kaland folyó

Köszönet a Nyíregyházi Állatparknak a fantasztikus élményért. Nagy élményben volt részünk Gajdos László jóvoltából. A Nyíregyháza Állatpark igazgatója csütörtökön lehetőséget biztosított dolgozóinknak, hogy a hivatalos

Tovább olvasok »

A magyar építőipar szolgálatában

Könyv készült dr. Kerekes Imre életéről és munkásságáról. Magas szakmai felkészültség, racionális döntési képesség, empátia, pontosság, következetesség, igazságosság. Még sorolhatnánk azokat a jelzőket, amelyekkel egy

Tovább olvasok »