Az útépítők arattak a focipályán is: megrendezték az Infrastruktúra Kupát

A hatodik alkalommal megrendezett esemény jó lehetőséget kínált a kötetlen szakmai beszélgetésekre is.

Immár hatodik alkalommal került megrendezésre az Infrastruktúra Kupa és Családi Nap az Ikarus BSE Sporttelepen. Az országos szabadidős rendezvény a közös foci örömén túl jó lehetőséget kínált egy kötetlenebb szakmai találkozóra is az infrastrukturális szektorhoz kapcsolódó intézmények, illetve útépítő, vasútépítő, hídépítő és magasépítő vállalatoknak.

A szeptember 29-én tartott eseményen 19 csapat indult, köztük a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt., a Miniszterelnökség, Budapest Főváros Önkormányzata, valamint a közúti, vasúti és légi közlekedés meghatározó intézményei.

Csoportmérkőzésektől a dobogóig

Ezzel párhuzamosan az eseményt támogató számos építőipari vállalat külön versenyben mérhette össze tudását: az A-Híd Zrt., a Colas Hungária Zrt., a HE-DO Kft., a Ke-Víz 21 Zrt., a Strabag Csoport, a Swietelsky Magyarország Kft., a Swietelsky Vasúttechnika Kft. és a Terra-21 Kft. csapatai küzdöttek meg a gyepen.

A Swietelsky Magyarország Kft. és a Swietelsky Vasúttechnika Kft. főtámogatásában létrejött eseményen mind a két torna csoportmérkőzésekkel kezdődött és egyenes kieséses rendszerben folytatódott, egészen a döntőig, illetve a bronzmérkőzésig.

A támogatók NIF Kupájának első helyezettje a Colas lett, második helyezést ért el az A-Híd Zrt., a bronzérmet pedig a Ke-Víz 21 Zrt. csapatának tagjai vehették át.

Közös együttműködés a pályán is

A HE-DO Kft. csapatkapitánya, Hegedüs Imre már négy esztendeje minden évben kapitányként verbuválja össze egy csapatba a cég legtehetségesebb labdarúgóit.„Június környékén már elkezdtem szervezni a csapatot. Általában hétfőnként edzettünk, de mivel több telephelyünk van és mindenki eléggé elfoglalt, ritkán jött össze a teljes létszám a gyakorlásokra, amiken a COLAS Hungária Zrt. gárdájával kétkapuztunk Visontán. Nagyjából öt felkészülési meccset tudtunk játszani” – mesélte.

Aktuális híreink

Jegesmedvék, pingvinek és kaland folyó

Köszönet a Nyíregyházi Állatparknak a fantasztikus élményért. Nagy élményben volt részünk Gajdos László jóvoltából. A Nyíregyháza Állatpark igazgatója csütörtökön lehetőséget biztosított dolgozóinknak, hogy a hivatalos

Tovább olvasok »

A magyar építőipar szolgálatában

Könyv készült dr. Kerekes Imre életéről és munkásságáról. Magas szakmai felkészültség, racionális döntési képesség, empátia, pontosság, következetesség, igazságosság. Még sorolhatnánk azokat a jelzőket, amelyekkel egy

Tovább olvasok »

Figyelem! IT-munkatársat keresünk!

A felelősségteljes feladatokhoz mérten versenyképes jövedelmet, és egyéb anyagi ösztönzőket biztosítunk. A Ke-Víz 21 Építőipari zRt.  keres új munkatársakat az alábbi munkakörbe: IT-munkatárs  A jelentkező leendő

Tovább olvasok »