A nyíregyházi Jósa András Kórházban átadták a Ke-Víz és a Közmű Generál kivitelezésében készült parkolóházát

A nyíregyházi Jósa András Kórházban átadták a Ke-Víz és a Közmű Generál kivitelezésében készült parkolóházát. A terveket az A Studió 90 Kft. készítette.

A nyíregyházi Jósa András Kórházban átadták a Ke-Víz és a Közmű Generál kivitelezésében készült parkolóházát

Eddig csak 241 jármű tudott parkolni

Az 5 ezer négyzetméteres, 361 férőhelyes épület alapkövét tavaly novemberben tették le. A beruházás a TOP támogatásával nettó 448 millió forintos szerződéses értéken valósult meg.

A kétszintes parkolóházhoz egy 50 köbméteres tűzivíz tároló és egy 50 négyzetméteres nyitott közlekedő is épült. A korábban 241 parkolóhellyel rendelkező intézmény komoly férőhelyproblémákkal küzdött, ezt oldotta meg az új épület.

Egy átfogó fejlesztés zárult a parkolóházzal

A létesítmény a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház kórházcsoport központjában, a Jósa András Oktatókórházban épült meg. Utóbbi a kórházcsoport négy tagjának egyike.

A szerdai ünnepségen Adorján Gusztáv, a kórházcsoport főigazgatója kórháztörténelmi pillanatnak nevezte az átadót. „Ez a beruházás volt ugyanis annak az átfogó, 16,1 milliárd forintos fejlesztésnek az utolsó eleme, amiben huszonegyedik századi arculatot kapott az intézmény” – fogalmazott a vezető.

Forrás: magyarepitok.hu

Aktuális híreink

Jegesmedvék, pingvinek és kaland folyó

Köszönet a Nyíregyházi Állatparknak a fantasztikus élményért. Nagy élményben volt részünk Gajdos László jóvoltából. A Nyíregyháza Állatpark igazgatója csütörtökön lehetőséget biztosított dolgozóinknak, hogy a hivatalos

Tovább olvasok »

A magyar építőipar szolgálatában

Könyv készült dr. Kerekes Imre életéről és munkásságáról. Magas szakmai felkészültség, racionális döntési képesség, empátia, pontosság, következetesség, igazságosság. Még sorolhatnánk azokat a jelzőket, amelyekkel egy

Tovább olvasok »

Figyelem! IT-munkatársat keresünk!

A felelősségteljes feladatokhoz mérten versenyképes jövedelmet, és egyéb anyagi ösztönzőket biztosítunk. A Ke-Víz 21 Építőipari zRt.  keres új munkatársakat az alábbi munkakörbe: IT-munkatárs  A jelentkező leendő

Tovább olvasok »