A megszokott módon, jelzőlámpák nélkül közlekedhetünk

Ismét a megszokott forgalmi rend várja mindazokat, akik Nyíregyházán a Móricz Zsigmond utcán  a Sima út-Debreceni út közötti szakaszon közlekednek. A körút négysávosításának munkálatai miatt heteken át jelzőlámpás forgalomirányítás volt és egy sávon, váltakozva  lehetett közlekedni mindkét irányban. Ez most megváltozott.

Raska István projektvezető

A Szarvas utca – Móricz Zsigmond utca kereszteződésben üzemeltetett ideiglenes lámpás forgalomirányítás december 5-én befejeződött, a Szarvas utca kétirányú forgalma ismét szabadon történhet. A szóban forgó csomópont, valamint a Vasútállomás-Debreceni úti csomópont közötti útszakasz továbbra is építési terület, ahol a kihelyezett, egyéb forgalomkorlátozási elemek továbbra is érvényben vannak, melyeket a közúti közlekedés során figyelembe kell venni. A burkolat bontással járó kivitelezési munkák a téli időszakban felfüggesztésre kerülnek,  melyek – az időjárás függvényében – 2023. év első negyedévében folytatódhatnak. – adott információt a változásokról Raska István projektvezető.

Aktuális híreink

Buszra szálltunk a telephelyen

Hagyomány a Ke-Víz 21. zRt-nél, hogy az aktuális projekteket bemutatjuk az érdeklődő kollégáknak. Szeptember utolsó csütörtökjén a nemrégiben átadott nyíregyházi autóbusztelephellyel ismerkedhettünk meg. Héver Gábor

Tovább olvasok »